Jelle Kuiper

Trouw­ambtenaar

Persoonlijk, Humoristisch, Ontspannen

Jelle Kuiper is cabaretier en buitengewoon ambtenaar, ook wel BABS hij mag in heel Nederland officieel huwelijken sluiten. Jelle is in 2014 uitgeroepen tot trouwambtenaar van het jaar bij de Dutch Wedding Awards en heeft inmiddels meer dan 500 huwelijken gesloten!

Jelle Kuiper
Leuk trouwen met trouwambtenaar Jelle

Omdat standaard huwelijksceremonies best wat leuker en wat minder stijf kunnen heeft Jelle in 2005 besloten zijn cabarettalent hierop in te zetten. Sindsdien is hij buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij zorgt dat jouw belangrijkste dag van je leven een unieke ervaring wordt, voor jullie én voor jullie gasten. De toon van jullie dag wordt gezet met een ontspannen en intieme ceremonie vol humor en interactie.

Jelle Kuiper
Alles behalve doorsnee

Dus geen saai of truttig opgelezen verhaal van een trouwambtenaar dat bij elk bruidspaar hetzelfde is. Nee, Jelle maakt er een persoonlijk verhaal van en hij zorgt voor een trouwceremonie die alles behalve doorsnee is! Dus wil jij je gasten verrassen en zorgen dat er nog weken, maanden, jaren wordt nagepraat over jouw bruiloft? Stuur een bericht en Jelle neemt snel contact met je op.​​​​​​​​​​

Jelle Kuiper
Juryrapport van de Dutch Wedding Awards (categorie trouwambtenaar - BABS):
"Deze trouwambtenaar doet iets met mensen. Je voelt je direct thuis bij hem; het is vertrouwd. Hij trekt de trouwceremonie niet naar zich toe alsof het zijn show is, maar het bruidspaar staat in het middelpunt van de belangstelling, TOP"
Jelle Kuiper
Een ceremonieel huwelijk

Soms is het zo dat je wil trouwen op een speciale locatie, maar dat het geen officiële trouwlocatie is. Of op een tijdstip dat bij de gemeente niet is toegestaan. Dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Jullie zetten dan je handtekening bij de gemeente op de officiële huwelijksakte (een korte handeling, die ook op maandagochtend gratis kan!). De ceremonie laten jullie vervolgens door Jelle voltrekken. Er kan dan ook een akte ondertekend worden (deze is alleen niet rechtsgeldig) en Jelle zorgt voor het trouwboekje. Op deze manier kun je trouwen wanneer en waar je maar wilt, ook buiten, in de lucht, onder water of bij je schoonmoeder in de tuin!

Reacties
Jelle Kuiper
Kosten

Leuktrouwen doe je al vanaf 750,-

Heb je vragen of wil je meer informatie over werkwijze en bijvoorbeeld de exacte kosten? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk alle info.​

515 Huwelijken
11 Jaar ervaring
Contact met trouwambtenaar Jelle

Heb je een vraag? Bel op of stuur me een berichtje.

Jelle Kuiper
Jelle doet ook

Theater­producties

Creatief, Aangrijpend, Radicaal.

In 2010 ging Jelle Kuiper zijn eerste theatervoorstelling in premiere: Buurman & Buurman gaan verhuizen. Inmiddels staat de 5e voorstelling van Buurman & Buurman in het theater en zijn er meer dan 650 shows gespeeld. Ook is Jelle (mede) producent van Judas, naar de bestseller van Astrid Holleeder en is hij de producent en regisseur van Stefano Keizers.

Lees meer
Theaterproducties

Bedrijfs­optredens

Bijzonder, Spannend, Krachtig

Vele bedrijven en instellingen hebben Jelle ingehuurd voor een presentatie, dagvoorzitterschap of een op maat gemaakte optreden tijdens een congres of zakelijke bijeenkomst. Altijd met groot succes. Jelle zorgt er altijd voor dat zijn optreden naadloos aansluit op het thema van het congres of de bedrijfsbijeenkomst.

Lees meer
Bedrijfsoptredens